Skip to content Skip to footer

Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!

Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Tarot, tradicionalni alat za dohvaćanje istine

Tarot je stari alat koji se tradicionalno koristi za dohvaćanje istine i razvoj unutarnjih ljudskih sposobnosti.
Mnogi koriste tarot kako bi pronašli smisao života, nove perspektive u radu, ljubavi i drugim aspektima svakodnevnog života. Svaka karta tarota govori jezikom koji znalci nesvjesnog poznaju – predstavlja neku temu koja se javlja u našim životima: radosti, borbe, patnje, nove istine i još mnogo toga.

Naše čitanje tarota može vam pomoći da ovo drevno unutarnje znanje krene prema vama. Tarot špil se sastoji od malih i velikih arkana a ukupno čini 78 karata, od čega su 56 malih arkana a 22 velike arkane i svake imaju svoje posebno značenje.

Male Arkane se dijele u 4 skupine: pehari, novčići, štapovi i kaleži svaka od njih sastoji se od 10 karata i svaki znak ima svoje posebno značenje. Tu se još nalaze dvorske karte. Male arkane se gledaju od asa do desetke a tu je i 16 dvorskih karata sa simbolima. Male arkane predstavljaju ljude ,stanja i situacije u kojima se svakodnevno nalazimo.
Velike Arkane se sastoje od 22 karte, one su označene rimskim brojevima i prepune su ilustracija koje nam daju odredene odgovore, smijernice te sadrže svoj astralni karakter.

Velike arkane su srce tarota one su simbol emocionalnog, intelektualnog i fizičkog aspekta čovječanstva. Kroz njih možemo također doči do kvalitetnih odgovora. One nam govore o različitosti ljudskog ponašanja,njihova osnovna obilježija i motivaciju.

 

Najčešća tarot
pitanja

  • Prošlost, sadašnjost i budučnost
  • Ljubav
  • Privatni i poslovni život
  • Zdravlje
  • Obitelj i financije
Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Korisnici o nama

Kada mi je bilo najteže, kada sam se našla pred zidom naišla sam na proročicu Mirjam. Sam njen pristup, njen glas me umirio. Prošlo je već dosta vremena da se redovito čujemo i da mi Mirjam pomaže, čak bih rekla da mi je postala prijateljica.

Sandra

Sandra

Javila sam se ovome tarot centru i bila sam spojena sa savjetnikom Ivanom. Htjela sam brze i točne odgovore na što mi je on preporučio meni već poznati visak i nakon kratkog vremena ugodno sam se iznenadila točnošču odgovora. Hvala!

Maja

Maja

Imao sam jednu simpatiju ali falilo mi je samopouzdanja da bih poduzeo neki korak a kamoli nešto konkretno. Savjetnica Ira mi je pomogla da vratim glavu gore da ponovno hodam uzdignute glave i da se spojim sa svojom simpatijom sa kojom sam sada u sretnoj vezi. Hvala ti Ira na svemu od srca.

Mario

Mario

Sa savjetnikom Robertom sam stupila u kontakt vezano za ljubav. Imala sam kompliciranu situaciju sa svojim partnerom i na izgled ne riješivu ali savjetnik Roberto sa svojom toplinom, pristupom, znanjem i savjetima uveliko mi je pomogao i usmijerio na pravi put. Danas imam riješenu situaciju te živim punim plućima i sretno.

Slavica

Slavica

NovaNada © 2022. All rights reserved. Powered by: Besoft d.o.o.