Skip to content Skip to footer

Zašto psihološki razgovori?

Psihološki razgovori služe kako bi pojedincu pomogli određenom smjernicom, savjetom, toplom riječiju i unaprijedili kvalitetu života.
Istraživanja su pokazala da nas razgovor s nepoznatim ljudima može osnažiti, učiniti samopouzdanijima i sretnijima. Naime, kada se upuštamo u razgovor s nepoznatom osobom, u pravilu se trudimo biti srdačni i usmjereni na sugovornika.
Samim time, drugima šaljemo poruku prihvaćanja, što najčešće automatski dobivamo i nazad.

Zato, iako kratak i na prvi pogled površan, takav razgovor za obje strane postaje vrlo ugodno iskustvo, pozitivno utječući na naše raspoloženje ili samopouzdanje.
Unutar psiholoških razgovora koristimo se razno raznim tretmanima kako bi postigli što bolji učinak.

Naši savjetnici bogatog iskustva i znanja ispunit će sva vaša očekivanja te će vas usmjeriti na pravi put.

Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Što očekujem tokom
razgovora?

 

    • Osječaj prihvaćanja
    • Pažljivog sugovornika
    • Dobar savijet
    • Porast samopouzdanja
Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Korisnici o nama

Kada mi je bilo najteže, kada sam se našla pred zidom naišla sam na proročicu Mirjam. Sam njen pristup, njen glas me umirio. Prošlo je već dosta vremena da se redovito čujemo i da mi Mirjam pomaže, čak bih rekla da mi je postala prijateljica.

Sandra

Sandra

Javila sam se ovome tarot centru i bila sam spojena sa savjetnikom Ivanom. Htjela sam brze i točne odgovore na što mi je on preporučio meni već poznati visak i nakon kratkog vremena ugodno sam se iznenadila točnošču odgovora. Hvala!

Maja

Maja

Imao sam jednu simpatiju ali falilo mi je samopouzdanja da bih poduzeo neki korak a kamoli nešto konkretno. Savjetnica Ira mi je pomogla da vratim glavu gore da ponovno hodam uzdignute glave i da se spojim sa svojom simpatijom sa kojom sam sada u sretnoj vezi. Hvala ti Ira na svemu od srca.

Mario

Mario

Sa savjetnikom Robertom sam stupila u kontakt vezano za ljubav. Imala sam kompliciranu situaciju sa svojim partnerom i na izgled ne riješivu ali savjetnik Roberto sa svojom toplinom, pristupom, znanjem i savjetima uveliko mi je pomogao i usmijerio na pravi put. Danas imam riješenu situaciju te živim punim plućima i sretno.

Slavica

Slavica

NovaNada © 2022. All rights reserved. Powered by: Besoft d.o.o.