Skip to content Skip to footer
Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Što je ljubavna magija?

Ljubavna magija je jako važna i ima veliki značaj za svakoga od nas.
Ima više vrsta ljubavne magije a koristimo ju kako bi vratili voljenu osobu, privukli novu simpatiju ili uvidjeli trenutni odnos sa partnerom te mogli pravovremeno reagirati i donjeti ispravne odluke. Ona se koristi u dostizanju sreće pri tome može privući novu ljubav ili pozornost nekog posebnog.
Čarolija ljubavne magije može pomoći u vjernosti i kvaliteti odnosa  što je svakome od nas od velike važnosti. U ljubavnoj magiji se znaju koristiti razni rituali kako bi učinak bio potpun i efektivan.

Večina nas traži svog savršenog partnera,savršenu ljubav i bezuvjetnu naravno. Očekuje sve idealno kao što najčešče i na početku je no stvari se sa vremenom ponekad mijenjaju te se pojavljuju pitanja, sumnje, skeptičnost i još mnogo toga!

Ljubavna magija če vam svakako pomoći u dostizanju odgovora i u riješavanju problema te nedoumica, otvoriti će vam oči te ćete se znati bolje postavit i reagirat.

U čemu pomaže
ljubavna magija?

  • Rješavanju problema u komunikaciji
  • Poboljšava kvalitetu odnosa
  • Spaja stare i nove ljubavi
  • Rješava vas sumnji
Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Korisnici o nama

Kada mi je bilo najteže, kada sam se našla pred zidom naišla sam na proročicu Mirjam. Sam njen pristup, njen glas me umirio. Prošlo je već dosta vremena da se redovito čujemo i da mi Mirjam pomaže, čak bih rekla da mi je postala prijateljica.

Sandra

Sandra

Javila sam se ovome tarot centru i bila sam spojena sa savjetnikom Ivanom. Htjela sam brze i točne odgovore na što mi je on preporučio meni već poznati visak i nakon kratkog vremena ugodno sam se iznenadila točnošču odgovora. Hvala!

Maja

Maja

Imao sam jednu simpatiju ali falilo mi je samopouzdanja da bih poduzeo neki korak a kamoli nešto konkretno. Savjetnica Ira mi je pomogla da vratim glavu gore da ponovno hodam uzdignute glave i da se spojim sa svojom simpatijom sa kojom sam sada u sretnoj vezi. Hvala ti Ira na svemu od srca.

Mario

Mario

Sa savjetnikom Robertom sam stupila u kontakt vezano za ljubav. Imala sam kompliciranu situaciju sa svojim partnerom i na izgled ne riješivu ali savjetnik Roberto sa svojom toplinom, pristupom, znanjem i savjetima uveliko mi je pomogao i usmijerio na pravi put. Danas imam riješenu situaciju te živim punim plućima i sretno.

Slavica

Slavica

NovaNada © 2022. All rights reserved. Powered by: Besoft d.o.o.