Skip to content Skip to footer
Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Gatanje ili proricanje

Gatanje ili proricanje je dar pojedinca koji pomoću određenih tehnika ili metoda dolazi do odgovora i istine. Ponekad nam odgovore daje i priroda koja nam također može slati određene signale putem ili preko ptica i njihovih instinktivnih reakcija još nazvanih ornitomantija također putem astrologije i zviježđa a također vrlo je popularan način proricanja ili gatanja preko snova.

Gatanje ima duboku povijest koliko i čovječanstvo a njegovali su je svi narodi i kulture. Ono je pomagalo u razno raznim situacijama, ratovima, kovanju planova i strategija ili jednostavno da bi pojedinac znao što ga čeka u budućnosti.
Najčešći oblici gatanja su danas preko karata, tarot karata, kristala, kave te još mnogo drugih metoda za koje slobodno možete upitati naše savjetnike.
Kod gatanja je iznimno važno da budete opušteni i da se spojite sa osobom koja vam gata.

Naši savjetnici su vrlo susretljivi sa dugogodišnjim iskustvom i sa pozitivnom karizmom koji će vam se na kraju krajeva potrudit sve objasnit do zadnjeg detalja te su uvijek “naoružani” strpljenjem i vedrinom za osobu sa druge strane.

Najčešće metode
proricanja

  • Astrologija
  • Čitanje runa
  • Kristalomancija
  • Nekromancija
  • Numerologija
  • Oneiromancija
Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Korisnici o nama

Kada mi je bilo najteže, kada sam se našla pred zidom naišla sam na proročicu Mirjam. Sam njen pristup, njen glas me umirio. Prošlo je već dosta vremena da se redovito čujemo i da mi Mirjam pomaže, čak bih rekla da mi je postala prijateljica.

Sandra

Sandra

Javila sam se ovome tarot centru i bila sam spojena sa savjetnikom Ivanom. Htjela sam brze i točne odgovore na što mi je on preporučio meni već poznati visak i nakon kratkog vremena ugodno sam se iznenadila točnošču odgovora. Hvala!

Maja

Maja

Imao sam jednu simpatiju ali falilo mi je samopouzdanja da bih poduzeo neki korak a kamoli nešto konkretno. Savjetnica Ira mi je pomogla da vratim glavu gore da ponovno hodam uzdignute glave i da se spojim sa svojom simpatijom sa kojom sam sada u sretnoj vezi. Hvala ti Ira na svemu od srca.

Mario

Mario

Sa savjetnikom Robertom sam stupila u kontakt vezano za ljubav. Imala sam kompliciranu situaciju sa svojim partnerom i na izgled ne riješivu ali savjetnik Roberto sa svojom toplinom, pristupom, znanjem i savjetima uveliko mi je pomogao i usmijerio na pravi put. Danas imam riješenu situaciju te živim punim plućima i sretno.

Slavica

Slavica

NovaNada © 2022. All rights reserved. Powered by: Besoft d.o.o.