Skip to content Skip to footer

Crna magija i uroci

Crna magija i uroci su usko povezana skupina. Crna magija često je puta povezana je sa pojedincom koji se koristi njom iz sebi poznatih razloga a to je najčešće nekoga unesrećiti, ubiti, okoristiti se tuđim imetkom na natprirodan način.
Često ju povezujemo sa sotonizmom, zlim ljudima otrovane duše, vješticama i raznim čarobnjacima. Ljudi crnu magiju često puta ne shvaćaju ozbiljno a ona je sve prisutnija u našoj svakodnevici i sve se više pojedinaca na žalost interesira za istu. Kod crne magije koristili su se često puta razno razni rituali koji su uključivali žrtvovanje životinja te ostale morbidne stvari u postizanju magije.

Vrsta crne magije ima jako puno a najpoznatija na našim prostorima je svakako vlaška magija koja se prenosi sa koljena na koljeno u obitelji. Njena moć je izrazito jaka a ponekad i pasivna a na kraju ostavlja ogromne psiho/fizičke posljedice.

Općenito simptomi crne magije su jako varljivi a u nastavku će biti navedeni neki od njih: umor,gubitak apetita,ekstremno znojenje,pogubljenost,glavobolje,psihoza,svadljivost ali i sklonost porocima,gubitak u financijskom smislu,ljubavnom/prijateljskom te na kraju krajeva potpuno propadanje! 

Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Simptomi crne
magije

  • Umor, gubitak apetita
  • Ekstremno znojenje, pogubljenost
  • Psihoza i svadljivost
  • Sklonost porocima
  • Gubitci u financijskom, ljubavnom i prijateljskom smislu
  • Potpuno propadanje


Važno je pravovremeno reagirati kako magija ne bi napredovala. Naši savjetnici će vam svakako pomoći u detekciji i skidanju crne magije ili uroka ako za to ima potrebe.

 

Za SMS upite poslati ključnu riječ VIDOVITOST1 na: 888777.
Za prekid napisati STOP!
Cijena SMS-a: 3,72 kn | Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min | Cijena poziva sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Korisnici o nama

Kada mi je bilo najteže, kada sam se našla pred zidom naišla sam na proročicu Mirjam. Sam njen pristup, njen glas me umirio. Prošlo je već dosta vremena da se redovito čujemo i da mi Mirjam pomaže, čak bih rekla da mi je postala prijateljica.

Sandra

Sandra

Javila sam se ovome tarot centru i bila sam spojena sa savjetnikom Ivanom. Htjela sam brze i točne odgovore na što mi je on preporučio meni već poznati visak i nakon kratkog vremena ugodno sam se iznenadila točnošču odgovora. Hvala!

Maja

Maja

Imao sam jednu simpatiju ali falilo mi je samopouzdanja da bih poduzeo neki korak a kamoli nešto konkretno. Savjetnica Ira mi je pomogla da vratim glavu gore da ponovno hodam uzdignute glave i da se spojim sa svojom simpatijom sa kojom sam sada u sretnoj vezi. Hvala ti Ira na svemu od srca.

Mario

Mario

Sa savjetnikom Robertom sam stupila u kontakt vezano za ljubav. Imala sam kompliciranu situaciju sa svojim partnerom i na izgled ne riješivu ali savjetnik Roberto sa svojom toplinom, pristupom, znanjem i savjetima uveliko mi je pomogao i usmijerio na pravi put. Danas imam riješenu situaciju te živim punim plućima i sretno.

Slavica

Slavica

NovaNada © 2022. All rights reserved. Powered by: Besoft d.o.o.