Naše Usluge

Tarot centar Nova Nada pruža vam usluge s kojima ćete biti u potpunosti zadovoljni. Na području tarota imamo veoma iskusne savjetnike koji će svoje znanje iskoristit tako da vama pruže svoje životno iskustvo u koje nećete biti razočarani.

Naš broj telefona: 064-599-995

Cijena poziva sa fiksne linije: 3,49 kn/min    sa mobilne linije: 4,78 kn/min

Za pisane SMS upite poslati ključnu riječ pvt10 na: 888777

Za prekid napisati Stop!   Cijena SMS-a je 3,72 kn/min

Maloljetnicima zabranjeno!   +18!

KOD 12

(bioenergija,crna magija,dnevni rituali,psihološki razgovori,savjeti) Tarot savjetnik Darko

KOD 22

(ASTROLOGIJA, OTVARANJE KARTI,ciganske karte,dnevni rituali, psihološki razgovori, savjeti) Tarot savjetnik Ivica

KOD 33

(ljubavna magija,spajanje bivših partnera,razgovori,rune,psihološki razgovori,savjeti) Tarot savjetnik Roberto

KOD 19

(vlaska magija,bioenergija,katanje iz kave,rituali za posao,ljubav,psihološki razgovori,savjeti) Tarot savjetnica Ingrid

KOD 24

(Predviđanje budućnosti,gledanje u karte i kuglu ,čišćenje cakri,psihološki razgovori,savjeti) Vidovnjakinja Senka

KOD 14

(gledanje u grah,višak te čišćenje crne magije,bacanje strahe,psihološki razgovori,savjeti) Vidovita Sabina

KOD 31

(numerologija,astrologija,usporedni horoskop,psihološki razgovori,savjeti) Astrologinja Tanja
Proricanje Budućnosti

Proricanje Budućnosti

Proricanje budućnosti različitim metodama kroz karte, astrologiju, gatanje i drugo. Razgovarajte uživo s najboljim tarot majstorima i vidovnjacima koji proriću vašu sudbinu. Preko 20 god. iskustva. Bez dlake na jeziku. Razne tehnike proricanja.

Psihološki Razgovori

Psihološki Razgovori

Istraživanja su pokazala da nas razgovor s nepoznatim ljudima može osnažiti, učiniti samopouzdanijima i sretnijima. Naime, kada se upuštamo u čavrljanje s nepoznatom osobom, u pravilu se trudimo biti srdačni i usmjereni na sugovornika. Samim time, drugima šaljemo poruku prihvaćanja, što najčešće automatski dobivamo i nazad. Zato, iako kratak i na prvi pogled površan, takav razgovor za obje strane postaje vrlo ugodno iskustvo, pozitivno utječući na naše raspoloženje ili samopouzdanje. Dodatno, čavrljanjem vježbamo kako podijeliti svoja razmišljanja s onima koji nas ne poznaju. Jednako tako, dolazimo u priliku upoznati nekog tko je drugačijih stavova od nas, što može obogatiti našu perspektivu i učiniti nas tolerantnijima. U jednom ispitivanju je čak pokazano da nas započinjanje razgovora s nepoznatom osobom čini da se osjećamo korisno, u jednakoj mjeri kao kad imamo priliku učiniti dobro djelo.

Bioenergija

Bioenergija

Lijecenje energijom staro je koliko i covjecanstvo. Bioenergija je zivotna energija. Nalazi se u nama i svuda oko nas.
Do bolesti dolazi kada je energija u tijelu covjeka u disbalansu ili je blokirana u svom prirodnom stanju ili protoku. Dobrobiti nakon bioenergetskog tretmana  jest povecana svjesnost,povecanje kreativnosti , koncentracija i  samopuzdanje,oslobadanje od stresa i neutralizacija duha i uma.

Anđeoske Karte

Anđeoske Karte

Od svih karata za proricanje, anđeoske karte skrivaju nešto posebno u sebi. Za razliku od svih tipova karti, one ne sadrži karte s negativnim značenjem. Anđeoske karte donose simbole i poruke koji otkrivaju budućnost i usmjeravaju čovjeka čak i u vrlo konkretnim poslovima u bliskoj i daljnjoj budućnosti.Kakva će biti vaša godina 2021? Pogledajte što vas čeka, saznajte kakva je vaša sudbina! Karte znaju kakva će biti vaša sudbina u 2021.

Crna Magija

Crna Magija

Kako prepoznati urok?

Prije svega treba vjerovati da postoji.
Osobe koje ne vjeruju u magiju ne vjeruju u njezinu moc.

Takve osobe cesto vode pogresne korake kada su okruzeni negativnom energijom.
Na svoju ruku pronadu rituale koje pogorsavaju svoje trenutno stanje i situaciju.
Na pitanje kako cete prepoznati urok dobi cete ako pratite ponasanje svoga tijela.Simptomi mogu biti razliciti ovisno o vrsti uroka koji je bacen na vas.
Problemi na poslu , u obitelji takoder mogu biti uzroci uroka,zato ne okljevajte..
Ako ste primjetili simptome,obratite nam se s punim povjerenjem.
Tu smo samo zbog vas!

Rune

Rune

Rune sadrze 24 simbola.
Svaki simbol znak je za pojedino slovo ali posjeduje svoje veliko znacenje.
Runski simboli dolaze iz drevnog pisma koji je veliko bogatstvo,svaka runa predstavlja i dio jednog ciklusa u zivotu covjeka.

Sve su to stanja nase vlastite svijesti i upravo nam one pomazu da vidimo ono sto je pred nama i  sto bi trebali napraviti da bi opet osjecali da smo na pravom putu i to onom zivotnom.

Gatanje iz Kave

Gatanje iz Kave

Premda je točno porijeklo izgubljeno tijekom vremena, gatanje iz kave do danas je ostao poseban ritual u mnogim zemljama svijeta, jer je dostupno svakome tko želi dobiti informacije o najvažnijim aspektima života. Gatanje iz kave omogućava…

Gatanje iz kave omogućava da se dobiju brojne informacije koje se odnose na ljubavni i emocionalni život osobe, događaje iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, trenutnu zabrinutost, poslovne i financijske dionice, zdravlje, kao i mnoge skrivene aspekte stvarnosti.

 

Gatanje iz kave online ima svojih velikih prednosti, jer nam uvijek stoji na raspolaganju, uz to nije limitirano na jedno gatanje, već možemo često koristiti opciju Gatanje iz kave online. Gatanje iz kave online nam donosi mogućnost da otkrijemo što nas čeka u budućnosti, ali i koji su utjecaji aktualni. Simboli i figure iz kave, maju dubok magijski utjecaj i pomažu nam da sagledamo realno situaciju.

Linije u šalicu govore o planovima, tanke linije koje su slabo izražene predstavljaju naše vlastite misli za koje nemamo snage da ih realiziramo do kraja. Jako naznačene linije govore o velikoj ambiciji i optimizmu, ali i o tome da ćemo uz vlastiti trud uspjeti doći do željenog rezultata.

Ljubavna Magija

Ljubavna Magija

Ljubavna magija se koristi u svrhu dostizanja sreće. Ritual može privući novu ljubav ili privući pozornost nekog posebnog. Čarolija može pomoći u vjernosti

Riješavanje ljubavnih problema

Riješavanje ljubavnih problema

Ljubavni problemi često određuju naš život.
Često i posao, zadovoljstvo životom, zdravlje, uspjeh ovisi o rješavanju ljubavnih problema.
Ako imamo nerješene ljubavne probleme…

Ako imamo nerješene ljubavne probleme, uvlači se u nas sumnja, tjeskoba, depresija, nelagoda, nezadovoljstvo, lakše nas se povređuje u emocionalnom smislu i tako dalje. Mi smo tu upravo da vam pomognemo u rješavanju dilema koje vas koče  u vašem napretku.

Numerologija

Numerologija

Pojam numerologija odnosi se na bilo koji od mnogih sustava, tradicija  i vjerovanja u mističku ili ezoteričku vezu između brojeva i materijalnih     stvari
Želite znati što vam naredna godina donosi u ljubavi, poslu, financijama i zdravlju?

Da li je neki dan povoljan za vas za novi početak, kreativan rad, financijske transakcije, zabavu, obiteljsko druženje, dovršavanje starih poslova…?

Samo jedan poziv vas dijeli od istine.

Astrologija

Astrologija

Astrologija je pseudoznanstvena disciplina koja se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i time na zbivanja na Zemlji, te čovjekovu osobnost ili slijedove događaja. Astrologija nema znanstvenu utemeljenost. Astrologija ne poznaje sudbinu, narodni izraz koji joj se pripisuje.

Dnevni Rituali

Dnevni Rituali

Dnevni rituali u magiji nam pomažu da unesemo dobro u naš život i da se obranimo od negativnih energija s kojima smo okruženi. Kada prakticiramo ritual moramo biti sigurni da nikome nećemo nauditi. Svaka osoba koja radi rituale protiv negativnosti, mora prije toga da izgovori određenu magičnu molitvu, kako bi sam ritual bio uspješniji.