Skip to content Skip to footer

Što su rekli korisnici o nama

Kada mi je bilo najteže, kada sam se našla pred zidom naišla sam na proročicu Mirjam. Sam njen pristup, njen glas me umirio. Prošlo je već dosta vremena da se redovito čujemo i da mi Mirjam pomaže, čak bih rekla da mi je postala prijateljica.

Sandra

Sandra

Javila sam se ovome tarot centru i bila sam spojena sa savjetnikom Ivanom. Htjela sam brze i točne odgovore na što mi je on preporučio meni već poznati visak i nakon kratkog vremena ugodno sam se iznenadila točnošču odgovora. Hvala!

Maja

Maja

Imao sam jednu simpatiju ali falilo mi je samopouzdanja da bih poduzeo neki korak a kamoli nešto konkretno. Savjetnica Ira mi je pomogla da vratim glavu gore da ponovno hodam uzdignute glave i da se spojim sa svojom simpatijom sa kojom sam sada u sretnoj vezi. Hvala ti Ira na svemu od srca.

Mario

Mario

Sa savjetnikom Robertom sam stupila u kontakt vezano za ljubav. Imala sam kompliciranu situaciju sa svojim partnerom i na izgled ne riješivu ali savjetnik Roberto sa svojom toplinom, pristupom, znanjem i savjetima uveliko mi je pomogao i usmijerio na pravi put. Danas imam riješenu situaciju te živim punim plućima i sretno.

Slavica

Slavica

Oduvijek su me privlačile tarot karte, gatanje itd. Tim iz tarot centra Nova Nada uveo je osvježenje kod mene svojim stavom, znanjem a što mi se najviše svidjelo ne gledaju na minute već na kvalitetu usluge. Bilo je trenutaka kada sam dobio super odgovore za 3 minute ili manje a nekad je trajalo i duže ovisi o situaciji. Super ste 🙂

Denis

Denis

Zanimalo me sve vezano uz natalnu kartu ali i gatanje. Prvi put mi se javila Senka a drugi put ako se dobro sjećam savjetnik Ivan. Njihov pristup, karizma i osmijeh ali i znanje su me ugodno iznenadili.

Ana

Ana

Bio sam veoma psihički loše i ne stabilan. Doveo sam se na sam rub života, slučajno sam naletio na oglas ovog tarot centra. Ti ljudi su me izvukli iz najgoreg stanja depresije u kakvoj se nikad prije nisam našao svojim metodama i psihološkim razgovorima. Zahvalan sam im i dan danas im se obratim kada mi je teško.

Mirko

Mirko

NovaNada © 2022. All rights reserved. Powered by: Besoft d.o.o.