Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Proricanje budućnosti viskom, jedna od najpopularnijih tehnika među tarot majstorima

Tarot majstori koriste razne tarot tehnike, a jedna od najpopularnijih uz tarot karte svakako je visak.
Proricanje budućnosti viskom može vam pomoći da sagledate nejasnoće u svom životu i dovesti vas do produktivnih rješenja. Visak ima snažnu energiju i svojevrsni je medij između naše svijesti i podsvijesti.

Tarot majstorima on služi kao pribor za otkrivanje spoznaja i očitovanje promjena u nesvjesnom. Oni moraju biti što više opušteni kako bi se dobili što točniji odgovor na pitanja koja želimo postaviti. Pitanja visku se uvijek postavljaju precizno i pojedinačno, a to znači da na jedno pitanje dobivamo jedan odgovor.
Najbolja su pitanja na koje se može odgovoriti s „da“ i „ne“. On prikuplja određene vibracije koje kroz smijer kretanja daju odgovore na postavljena pitanja. Visku se mogu postavljati pitanja iz različitih područja života, od ljubavnih odnosa, financija i karijere do zdravlja.

Tarot majstori visak najčešće koriste s papirnatim krugom u kojem su upisani kratki odgovori koji simboliziraju emocije, um, spiritualnost i fizičku moć. Ovaj mistični i moćni instrument može biti različitog oblika, a najbolji je onaj eliptičnog i kružnog oblika. Visak takvog oblika stvara najmanji otpor i omogućuje najbolji protok energije. Može biti načinjen od različitih vrsta materijala, ali najčešće je izrađen od bakra, srebra i željeza.

U posljednje vrijeme na popularnosti dobiva i visak izrađen od više različiti materijala. Njegovi odgovori bit će informativniji i precizniji ako je odnos bolji. Uvjerite se sami u njegovu učinkovitost pozivom u tarot centar.

Svoje odgovore na sva životna pitanja, bila ona ljubavna, poslovna ili zdravstvena možete potražiti među našim uslugama

NovaNada © 2022. All rights reserved. Powered by: Besoft d.o.o.